Billiga webbhotell

Det kommer fler och fler företag som erbjuder webbhotell, där det går att köpa en plats hos dem för att bygga sin hemsida på. Ett billigt webbhotell är möjligt att finna och även klokt att leta efter, genom en lägre kostnad för detta så finns det istället utrymme i budgeten till annat.

Det billigaste webbhotellet kostar inte mer än 20 kronor per månad. I och med dessa låga kostnader så kan alla ha råd med att starta en hemsida. De som erbjuder ett webbhotell för enbart 20 kronor per månad heter Misshosting. För dessa pengar så kan upp till 10 olika hemsidor skapas. Det finns ett lagringsutrymme på 250 GB vilket gör att det är mycket som kan skapas på sidan.

Jämför webbhotell är en tjänst arbetar med att aktivt ta fram de billigaste webbhotellen på marknaden för 2020.

När ska du välja ett billigt webbhotell? H2

Så länge din hemsida bara är ett enkelt hobbyprojekt för ditt eget höga nöjes skull utan alltför många besökare så klarar du dig nästan garanterat undan med något av de billigaste webbhotellen.

De billigaste alternativen passar för dig som:

Vill öva webbdesign.

Driver ett mindre företag som i första hand fokuserar på enkel presentation utan tungladdade publiceringssystem.

Vill ha en egen personlig blogg, förutsatt att du inte kör för många tungladdade scripts/plugins.

Vill skapa en affiliatewebbplats.

De billigaste alternativen passar (normalt sett) inte till:

Forum.

Webbshoppar

WordPress med många plugins – det har en tendens att bli tungladdat.

Ingen regel som inte har ett undantag: det viktigaste är egentligen hur mycket arbetsutrymme som är tilldelat för att köra installationer, exempelvis phpmem om installationen är i PHP.

Om du gillar du att skriva kod och skapa för hand räcker de billigaste alternativen utmärkt. De kan hantera ganska stor trafikmängd (större än du tror) och eftersom du förmodligen jobbar med mindre kodsnuttar krävs det heller ingen hög prestanda.