Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar från Byggmax & Gardenstore.se.

Grilla är roligt men kräver ibland att man har en stor tomt för att röken inte ska komma in i hemmet, då kan den bästa elgrillen vara ett bra inköp. För på det här sättet får man möjligheten att verkligen kunna känna sig trygg och säker. Något som trots allt är otroligt viktigt och ger dig också chansen att grilla. En elgrill är trots allt något som verkligen gör att du kan njuta av grillad mat men utan rök och lukt. För många är det viktigare än den bästa grästrimmern, för även om trädgården ser fin ut är det inget mot grillad mat. Dessutom slipper man oroa sig över lukter och annat.

Det är på många sätt viktigt att använda sig av rätt redskap, verktyg och maskiner i sin trädgård. Dock ska man inte underskatta värdet av att använda sig av den bästa elgrillen. För det är verkligen något som gör livet mycket lättare. Samtidigt som man faktiskt också har möjligheten att äta det man vill utan att först behöva köpa kol eller gas. Något som man alltid slipper med en elgrill. På samma sätt som man försöker välja rätt motorsåg efter drivmedel, är grillen en sådan sak som man inte ska missa kräver samma tankeverksamhet. För elgrillen kan i många fall ersätta en vanlig grill och göra att man verkligen kan njuta av grillad mat i hemmet. Något som alltid är det viktigaste.

I vårt test blev drömprodukten Elgrill Severin Sevo Gts 500*c Inkl. Lock & Vagn, mellanprodukten Elgrill Weber Q1400 och budgetprodukten Elgrill Severin Inkl. Stativ. Vi har även en specialare: Elgrill/elrök Muurikka 1200 W.

Slutligen har vi fyra bubblare: Klotgrill Med Lock Severin, Bordsgrill Teppanyaki Severin, Elgrill Severin Senoa Boost Inkl. Stativ och Sommarkök El Muurikka.


Drömprodukten: Elgrill Severin Sevo Gts 500*c Inkl. Lock & Vagn

Elgrill Severin Sevo Gts 500*c Inkl. Lock & Vagn

Elgrill Severin Sevo Gts 500*c Inkl. Lock & Vagn är drömalternativet när det kommer till elgrillar och det ger dig en enkelhet och smidighet som en vanlig grill aldrig kan ge dig.


Mellanprodukten: Elgrill Weber Q1400

Elgrill Weber Q1400

Elgrill Weber Q1400 är en liten och effektiv elgrill som passar för att snabbt laga till lite grillad mat av olika slag, kan enkelt placeras där det passar dig.


Budgetprodukten: Elgrill Severin Inkl. Stativ

Elgrill Severin Inkl. Stativ

Elgrill Severin Inkl. Stativ är en enkel elgrill som ser ut som en vanlig grill av äldre modell med en effekt på 2200w och kommer med ett benstativ.


Specialaren: Elgrill/elrök Muurikka 1200 W

Elgrill/elrök Muurikka 1200 W

Elgrill/elrök Muurikka 1200 W är en unik elgrill som också kan röka olika saker och ting. Vilket ger dig oanade möjligheter att laga till den maten som passar dig.


Vi rekommenderar

Drömprodukten: Elgrill Severin Sevo Gts 500*c Inkl. Lock & Vagn

Elgrill Severin Sevo Gts 500*c Inkl. Lock & Vagn

Elgrill Severin Sevo Gts 500*c Inkl. Lock & Vagn är vårt absoluta drömalternativ som verkligen gör det lättare för dig att grilla det du vill. Man får inte bara en grill utan det medföljer självklart en vagn och ett lock. Allt för att grillningen utomhus ska gå enklare och smidigare. Du slipper dofter av bränt kol och får samma perfekta resultat varje gång. Fördelen med elgrillen är framförallt en större kontroll över värme, något som man aldrig har när man använder en kolgrill. Därför är det här ett bra alternativ som passar utmärkt för alla familjer då den är riktigt stor och rymlig.

Information om produkten:

 • Kommer med vagn och lock
 • Ställ in temperatur mellan 80 och 500 grader
 • 3000w
 • Digital oled display
 • Termostat
 • Säkerhetsbrytare

Det här är elgrillen som alltid ser till att du kan grilla på ett enkelt och smidigt sätt. Du kommer att upptäcka hur mycket lättare det blir om man bara har rätt grill. För det är trots allt viktigt i slutändan. Möjligheten att själv ställa in grader gör det också lättare att få precis den grillningen man vill ha. För det är något som man helt saknar kontrollen över när man grillar på en vanlig grill. Något som också gör att man verkligen kan njuta av sin mat när det passar en själv. Tar inte många minuter för elgrillen att uppnå vald temperatur.


Mellanprodukten: Elgrill Weber Q1400

Elgrill Weber Q1400

Elgrill Weber Q1400 är en mindre grill som du lätt kan placera där det passar dig utan en massa krångel och problem. Den har en helt okej grillyta och en effekt på 2200w. Kommer självklart med ett lock för att du ska kunna grilla på samma sätt som med en vanlig grill. Ett alternativ som verkligen passar för dig som inte behöver grilla för hela familjen samtidigt. Eller för den mindre familjen. Man ska verkligen inte underskatta värdet av att välja rätt alternativ.

Information om produkten:

 • 2200w
 • Kompakt design
 • Lätt att flytta
 • Gjord i aluminium

Det här är elgrillen som gör det lätt att grilla och som du slipper krångla med. Den blir snabbt varm och snabbt sval igen när du slutat grilla. Vilket gör det lättare att städa undan allt utan att behöva vänta alltför länge. Det är trots allt något som gör att man verkligen kan få den grillade maten man vill ha utan en massa krångel.


Budgetprodukten: Elgrill Severin Inkl. Stativ

Elgrill Severin Inkl. Stativ

Elgrill Severin Inkl. Stativ påminner om en enklare grill med sitt stativ men som verkligen gör grillningen enklare och smidigare. Den har en effekt på 2200w och kommer med ett vindskydd och en löstagbar grillplatta. Allt för att underlätta för dig när det är dags att grilla. Ytan är tillräckligt stor för att kunna grilla en massa saker och ting samtidigt. Något som också gör att den här grillen är väl lämpad för dig med familj. Ett bra alternativ som ger dig möjligheten att äta grillat utan att hålla på med kol. Ett mer miljövänligt alternativ i slutändan.


Specialaren: Elgrill/elrök Muurikka 1200 W

Elgrill/elrök Muurikka 1200 W

Elgrill/elrök Muurikka 1200 W är en optimal produkt som passar för väldigt mycket. Den kan användas både som elgrill men även som en elrök. Det innebär att du både kan röka och grilla mat med hjälp av den här elgrillen. Den har en effekt på 1200w och passar därmed inte för en stor familj men optimalt för ett par saker på grillen. Man ska trots allt inte underskatta värdet av att verkligen kunna få en grill som passar för så mycket som den här gör.

Att du kan röka saker och grilla saker innebär att du har allt det du behöver i en och samma produkt. Vilket alltid är viktigt. Det handlar trots allt om att välja ut den bästa elgrillen som passar för just dina behov. Något som det här alternativet kan göra.


Våra bubblare

Klotgrill Med Lock Severin

Klotgrill Med Lock Severin

Klotgrill Med Lock Severin är ett ypperligt alternativ i form av en klotgrill som har en keramik beläggning för att maten inte ska fastna. Den kommer med en grillplatta med både flat och räfflad del. Allt för att underlätta grillningen och göra det roligare att äta och grilla. Har en riktigt stor grillyta på 41 cm i diameter. Något som gör att maten får plats enklare och att du slipper grilla i en massa omgångar.


Bordsgrill Teppanyaki Severin

Bordsgrill Teppanyaki Severin

Bordsgrill Teppanyaki Severin är en elgrill i Teppanyaki design som du ställer på bordet och som har en helt flat grillyta. Den gör det lättare för dig att njuta av grillad mat i den här stilen och dessutom slipper du stå utomhus. Något som man verkligen inte ska underskatta värdet av. Då vi i Sverige har perioder med mycket regn och snö, kan det här vara räddningen. Du upptäcker snabbt hur enkelt det blir att få den maten du vill ha med den elgrillen som passar dig.


Elgrill Severin Senoa Boost Inkl. Stativ

Elgrill Severin Senoa Boost Inkl. Stativ

Elgrill Severin Senoa Boost Inkl. Stativ ger dig en enorm kontroll över temperaturen och har självklart ett stativ som underlättar grillningen. Ställ in temperaturen på mellan 0 och 500 grader och det tar inte mer än 10 minuter att uppnå rätt temperatur. Du kan sedan grilla på precis det sättet som det passar dig själv. Något som alltid är viktigt och som ser till att får grilla när det passar dig.


SOMMARKÖK EL MUURIKKA

SOMMARKÖK EL MUURIKKA

Sommarkök El Muurikka är inte bara en elgrill utan kan användas som ett helt kök. Grillplattan kan användas för att värma vatten men också för att grilla saker och ting. Du ska verkligen inte underskatta hur mycket lättare allt blir med den här produkten. För man ska verkligen inte missa att det i slutändan gör en stor skillnad. Framförallt om man vill kunna göra flera saker samtidigt och inte bara grilla.


Sammanfattning

Att välja den bästa elgrillen gör att du verkligen får chansen att kunna koppla av och grilla när det passar dig. Du behöver inte tänka på vädret eller om det regnar, en elgrill går snabbt att få igång och du kan börja grilla på nolltid. Man ska helt enkelt inte nöja sig med att stå där och upptäcka att det är iskallt ute och därmed inte grilla. Välj den bästa elgrillen som passar för just dina behov och din plånbok. I vårt test hittar du gott om alternativ att välja mellan.

I vårt test blev drömprodukten Elgrill Severin Sevo Gts 500*c Inkl. Lock & Vagn, mellanprodukten Elgrill Weber Q1400 och budgetprodukten Elgrill Severin Inkl. Stativ. Vi har även en specialare: Elgrill/elrök Muurikka 1200 W.

Slutligen har vi fyra bubblare: Klotgrill Med Lock Severin, Bordsgrill Teppanyaki Severin, Elgrill Severin Senoa Boost Inkl. Stativ och Sommarkök El Muurikka.

Frågor och svar

Nedan besvarar vi de vanligaste frågorna som konsumenterna önskar få svar på vid inhandlande av den bästa elgrillen.

Varför ska jag välja en elgrill?

En elgrill kan användas när som helst och nästan vart som helst. Du får snabbt rätt grilltemperatur och du kan själv avgöra vilken temperatur som passar dig. Något som trots allt är väldigt viktigt.

Är elgrillen lika bra som en kolgrill?

Det enda som saknas är den lite rökiga smaken men annars är det precis samma upplevelse. En del elgrillar ger faktiskt samma smak som en vanlig kolgrill.

Passar elgrillen mig?

Det beror helt och hållet på dina behov. Om du har en väldigt liten häck behöver du inte en massiv häcksax utan en liten manuell sådan. Välj det alternativet som bäst passar för dig.

Källor

 • https://www.gardenstore.se/pg8107-elgrill-severin-sevo-gts-500c-inkl-lock-vagn
 • https://www.gardenstore.se/elgrill-weber-q1400
 • https://www.gardenstore.se/pg8533-elgrill-severin-inkl-stativ
 • https://www.gardenstore.se/elgrill-elrok-muurikka-1200-w
 • https://www.byggmax.se/klotgrill-med-lock-severin-p6738309
 • https://www.byggmax.se/bordsgrill-teppanyaki-severin-p6738308
 • https://www.gardenstore.se/pg8117-elgrill-severin-senoa-boost-inkl-stativ
 • https://www.byggmax.se/sommark%C3%B6k-el-muurikka-p7040174
Summering
product image
Betyg
1star1star1star1star1star
Betyg
5 based on 3 votes
Varumärke
Severin
Produktnamn
Sevo Gts 500*c Inkl. Lock & Vagn