Tror vi alla kan enas om att de flesta snusförpackningar inte är de snyggaste. De flesta är bruna och tråkiga eller färgglada och skrikiga. En stor del av tiden ligger inte heller dosan i väskan eller byxfickan vilken gör att man hela tiden ser den i perspektiv mot resten av hemmet. Kanske inte den finaste inredningsdetaljen man har hemma eller accessoaren vi har på oss. 

Men det finns faktiskt en hel del tillbehör och behållare för snus som är snygga. Det är bara att lägga över snuset och vips så matchar snuset dina andra ägodelar. Kanske till och med matcha snus dosan med telefonen eller klockan? Skapa en helhet som känns mera personlig och unik. Något som du med lätthet kan låta ligga framme på skrivbordet på jobbet eller var du nu kan råka befinna dig.

Det finns mycket kul man kan göra för att göra en snusdosa mer personlig. En ide kan vara att gravera din behållare, antingen med ditt namn eller något annat motiv som är personligt. De flesta företag brukar vara ganska flexibla och kapabla att åstadkomma det mesta när det kommer till gravyr. 

En snusdosa som är mer personlig och snygg är också en toppen gåva. Designa en snusdosa och fyll den med mottagarens favorit snus. Din gåva kommer definitivt vara uppskattad och kommer användas varje dag, vara en en ständig följeslagare. Ge bort din gåva med en flaska vin eller en bukett blommor. Kanske köpa en ring som matchar snusdosan. Beror så klart helt på vem mottagaren är, gör något som passar just den personen bäst. 

Fördelar med en mer personlig snusdosa…

  • Snyggare än snusets originalförpackning
  • Snusdosor i metall är slitstarka och har lång hållbarhet
  • Personlig text, som Namn, motiv eller budskap
  • Kan välja färg och form efter vad du gillar

Vad tycker du?