Moderna hemsidor i WordPress för dig eller ditt företag

En hemsida kan hjälpa att bygga en bro över kommunikationsgapet som kan finnas mellan företag och potentiella kunder. En modern hemsida med tilltalande webbdesign är en av de bästa marknadsföringskanalerna för företag, privatpersoner och organisationer att locka till sig nya kunder och möjligheter.

SharpDesign erbjuder moderna och skräddarsydda hemsidor i WordPress till dig eller ditt företag. En modern hemsida kan hjälpa att bygga en bro över kommunikationsgapet som kan finnas mellan företag och potentiella kunder.
Alla hemsidor är anpassade för att syns bra på både dator, mobil och surfplatta. De är även enkla att själva uppdatera med innehåll så som text, bild, film och ljud. Dessutom är alla hemsidor SEO-vänliga.

WordPress, som används av över 60 miljoner människor för att bygga webbplatser över hela världen, är en av de mest kända och mest populära plattformarna för webbpublicering. WordPress är ett blogg- och webbplatshanteringssystem (CMS) som är både kraftfullt och lättanvänt, därför fungerar detta perfekt som webbpubliceringspelattform för både individer och företag.

Går du i tankarna att starta en egen nätbutik? SharpDesign erbjuder moderna E-handelslösningar på plattformen WooCommerce i WordPress. Om du redan äger en WordPress-webbplats och vill integrera E-handel eller om du planerar att starta en ny butik med ett lättnavigerat system är WooCommerce svaret. Eftersom det är ett snabbt och kostnadseffektivt sätt att bygga en onlinebutik så är WooCommerce en bra startplattform för ditt E-handelsimperium. Vad ingår?

Val av domännamn
Installation av WordPress
Unik design
Mobilanpassad hemsida
SEO (Optimerad för sökmotorer)
Tre månader support
E-post

Vi arbetar nära kunderna och stämmer av under hela projektet så att du ska kunna dig nöjd med slutresultatet!