Ett allmänt omtyckt sätt att uppvakta någon du håller kärt är att skicka blommor. Du kan förslagsvis beställa blommor online och skicka en hälsning i form av en solig bukett. Ett smidigt och anspråkslöst sätt att uppvakta någon på deras speciella dag, eller bara för att visa att du anstränger dig.

Så skickar du blommor online

Egentligen finns det ganska många olika sätt att skicka blommor på nätet idag. Men det vanligaste är att man använder sig av stora portaler som visar produkter från lokala blombud. Hos dessa kan man nämligen automatiskt få kontakt med lokala blomsterhandlare ute i Sverige.

Exakt vilken blomsterhandlare som anordnar din bukett beror då på var någonstans du vill skicka blommorna. Och vilka blomsterhandlare som har en koppling mot portalen.

Ett enkelt sätt för att skicka blommor är att gå in på blommor online. Där finner man en hel del blombud som kan skickas från hela Sverige. 

3 steg – så skickar du blommor:

  1. Hitta en blombudsportal och hitta en bukett blommor du tycker om.
  2. Gå till kassan och betala.
  3. Fyll i adressen på mottagaren och invänta ordern.

Sammanfattning

Att skicka blommor online är ganska enkelt, så länge man använder sig av rätt aktörer. Se därför till att du redan från början sorterar bort alla opålitliga florister, blomsterbud eller portaler och istället riktar din uppmärksamhet mot aktörer som faktiskt kan leverera i tid.